Hvor Blå Vi Er

Published on: okt 31 2014 by admin

I 2005 udkom ”Hvor Små Vi Er” til støtte for flodbølge ofrene i Asien, og støtten omkring sangen samt donationerne som følge af projektet var enorme. Vi var overvældede over den opmærksomhed det danske folk udviste omkring hele katastrofen, og samtidig var vi pavestolte over, at være med til at støtte så vigtig en sag i fællesskab med de bedste danske kunstnere i 2005.

En sjov fortolkning

I kølvandet på vores bidrag til flodbølgeofrene, kom der en fantastisk sjov fortolkning af vores sang, som kom til at hedde ”Hvor Blå Vi Er”, som er på samme melodi, og noget af teksten er også fulgt med. Der hvor den skiller sig markant ud fra mængden er, at den er sunget af smølferne og handler om livet som smølfer i et smølfesamfund.

”Hvor Blå Vi Er” er lavet af Tjenesten, som er en samling danske komikere, der lavede satire indhold til Danmarks Radio i perioden 2003 til 2009, og som så deres snit til at lave et cover af ”Hvor Små Vi Er”. På DR’s hjemmeside, er Smølferne listet som hovedaktører på udgivelsen, som dog også er efterfugt af Tjenesten, for lige at understrege, at Smølferne fik hjælp.

Folkene bag

Tobias Dybvad, Vicki Berlin og Henrik Milling har stået for lyrikken til ”Hvor Blå Vi Er” og musikken bag er den samme som brugt på originalen, og erkomponeret af de to Seebach brødre samt Remee. Det var en umage parring, som der kom noget utroligt underholdende ud af, som viste sig også at skabe meget opmærksomhed omkring originalen.

Filed under: Ikke kategoriseret

Leave a Reply

*

*